Vandaag 100 euro lenen met BKR

Opzoek naar een lening van 100 euro? Dat moet zo geregeld zijn zou je denken. Echter met een BKR gaat geld lenen niet zo gemakkelijk, zelfs een relatief klein bedrag als 100 euro is dan vaak al lastig.

Geld lenen wordt nog altijd als een groot taboe gezien, en misschien niet altijd geheel onterecht. Er zijn namelijk vele mensen die zich diep in de schulden steken door het aangaan van verschillende leningen. Daarom is het BKR in het leven geroepen.

Het BKR in Tiel registreert namelijk alle mensen die niet of niet op tijd aan hun betalingsplicht hebben voldaan. Deze registratie moet voorkomen dat banken deze mensen nog een lening verschaffen. De bedoeling van het BKR is dus mensen te behoeden om nog een lening aan te gaan die ze niet terug kunnen betalen en het beschermen van banken om geen leningen te verschaffen die ze niet meer terug krijgen.
[ad#336×280-rechts]
Het BKR in Tiel is dus een instantie met de meest goede bedoelingen. Echter voelt het voor veel mensen als onnodige bemoeienis. Het betekent namelijk niet dat wanneer je in het verleden een keer in de fout bent gegaan, dat je dezelfde fout vandaag de dag nog een keer zou maken.

Een ander nadeel van het BKR is dat er geen gradaties zijn in de notering. Vele mensen hebben bijvoorbeeld een BKR door het niet op tijd kunnen betalen van een telefoonrekening toen zij 16 jaar oud waren. Toch kan een simpel akkefietje als dat op je 16e ervoor zorgen dat je op je 25ste geen lening meer aan kunt gaan.

Gelukkig zijn er kredietverstrekkers op internet die geen navraag doen bij hert BKR. Het is dus voor iedereen mogelijk om een lening via internet af te sluiten. Een lening van 100 euro kan zelfs al binnen één dag op je rekening staan. Bedragen tussen de 50 euro en de 750 euro kunnen namelijk via een elektronisch systeem op je rekening worden gestort.

Heb jij last van een negatieve BKR? Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Via internet kan ook jij gewoon een lening afsluiten!

[ad#336×280-rechts] [ad#336×280-rechts] [ad#336×280-rechts]