Vandaag 500 euro op je rekening met BKR

Zit jij in geldnood en wil jij het liefst een lening afsluiten waarbij het geld vandaag nog op je rekening staat? Dat is mogelijk door het aanvragen van een korte lening.

Een korte lening staat vandaag nog op je rekening. Het enige wat jij ervoor hoeft te doen is online een aanvraag formulier in te vullen.

Op dit formulier vragen ze onder andere een kopie van identiteitsbewijs en van je laatste loonstrookje. Deze kopieën vragen zij om er zeker van te zijn dat je 21 jaar of ouder bent en beschikt over een vast inkomen.

Zij willen er zeker van zijn dat jij een vast inkomen hebt zodat jij het geleende geld en de rente binnen één maand kunt terugbetalen. Daarbij kun je bedragen lenen tot en met 750 euro mits je daar voldoende inkomen voor hebt.

De reden waarom jij 500 euro nodig hebt is voor de aanbieders van korte leningen niet belangrijk. Voor de aanbieder is het belangrijkst dat jij het geleende geld plus de rente binnen een maand hebt terugbetaald.
[ad#336×280-rechts]
Het rentepercentage van een korte lening is niet te vergelijken met het rentepercentage van een “normale” lening. Het rentepercentage kan namelijk oplopen tot 5 keer zoveel als het normale percentage van een lening. Van 25% rente hoef je dan ook niet te schrikken.

Wanneer je 25% rente moet betalen komt dit uit op een bedrag uit van 125 euro. Één maand na het afsluiten van een korte lening van 500 euro dien je dus een totaalbedrag van 625 euro terug te betalen.

Een korte lening kun je niet zomaar bij iedere bank afsluiten. Deze manier van geld lenen kan uitsluitend via internet. Op het internet bieden diverse leningaanbieders leningen aan die te vergelijken zijn met een korte lening.

Aanbieders van korte leningen werken alleen via internet om de snelheid te bevorderen. Precies om die reden doen zij geen BKR controle. Een BKR controle duurt vaak een aantal dagen. Aantal dagen is te lang voor mensen die vandaag nog geld nodig hebben.