Snel 750 euro lenen ondanks BKR

Snel 750 euro lenen ondanks BKR? Het is zo simpel!

Geld lenen is tegenwoordig zo makkelijk. Of dit goed is of niet valt over te discussiëren, maar dat het voor veel mensen een uitkomst biedt is zeker.

Wanneer je een BKR notering hebt betekend dit dat je in het verleden niet aan bepaalde betalingsverplichtingen hebt voldaan. Dit kan gaan om het niet betalen van een telefoonrekening toen je 16 jaar oud was, of om het niet kunnen afbetalen van een materiële aankoop.

In beide gevallen heb je daar vandaag de dag nog steeds veel last van. In sommige gevallen is dat misschien terecht, maar in veel gevallen ook onterecht.

Gelukkig zijn er online leningaanbieders die er vanuit gaan dat jij van je fouten in het verleden hebt geleerd. Zij bieden namelijk ook leningen aan, aan mensen ondanks een BKR notering.
[ad#336×280-rechts]
Deze online leningaanbieders bieden kortlopende leningen aan waarbij geen BKR check wordt uitgevoerd. Deze lening is dus voor iedereen toegankelijk, zowel voor mensen met als zonder BKR.

Een kortlopende lening is een lening waarbij je bedragen tot en met 750 euro kan lenen. Het enige wat aan jou wordt gevraagd bij het invullen van het aanvraagformulier is je leeftijd, je dient minimaal 21 jaar oud te zijn, een kopie van bewijs van inkomen en een kopie van je legitimatie.

Wanneer dat allemaal in orde is, wordt je aanvraag goedgekeurd. Je krijgt dan een telefoonnummer toegestuurd waarnaar jij een sms-bericht moet sturen. Dit sms-bericht geldt als goedkeuring voor de geldtransactie. Het geld staat vervolgens binnen 10 minuten op je rekening.

750 euro lenen kan dus snel, eenvoudig en is heel betrouwbaar. Het is wel belangrijk dat je met twee facetten rekening houdt. De rente van een kortlopende lening is namelijk erg hoog, vaak rond de 20%. En het terugbetalingstermijn is erg kort, namelijk vaak rond de 30 dagen.