Met een negatieve BKR toch 400 euro lenen

Ben jij opzoek naar een lening zonder BKR controle? Er zijn meer financiële leningen zonder BKR controle dan dat je denkt. Er is namelijk een hele grote markt van consumenten zoals jij die last hebben van een negatieve BKR maar toch geld willen lenen.

Vele aanbieders van leningen kennen het probleem van mensen met een negatieve BKR en spelen hier dan ook graag op in. De groep mensen met een negatieve BKR in Nederland is op dit moment 11 miljoen. Voor de aanbieders van lening is dit dus een hele interessante groep die zij een lening kunnen aanbieden.

De lening die deze aanbieders aanbieden wordt vaak een snelle lening of een korte lening genoemd. Deze lening kun je online afsluiten en het geld staat vaak al binnen 10 minuten op je rekening. Dus wil jij een lening van 400 euro zonder dat er een BKR controle wordt gedaan dan kan vandaag nog het gehele bedrag op je rekening staan.[ad#336×280-rechts]

Waarom jij direct 400 euro nodig hebt doet er eigenlijk niet zoveel toe, evenmin de reden waarom jij een negatieve BKR hebt. 400 euro lenen zonder BKR controle is natuurlijk niet geheel gratis. De rente van een korte lening ligt een stuk hoger dan die bij een “normale” lening. Dit doen de aanbieders omdat zij weten dat jij geen lening meer kunt afsluiten bij een regulier bank.

Voordat je in aanmerking komt voor een korte lening wordt door de aanbieder aan jou gevraagd je laatste loonstrookje mee te sturen. Aan de hand van dit loonstrookje bekijken zij of jij het geleende bedrag en de rente wel kunt terugbetalen. Alleen als uit een berekening blijkt dat jij dat kan krijg jij een lening bij de desbetreffende aanbieder.

Naast dat een korte lening snel is, is deze ook verantwoord. Je kunt namelijk nooit meer lenen dan dat je kunt terugbetalen. Op die manier hoeven de aanbieders van deze leningen geen BKR controle uit te voeren. Zij hebben hun eigen manier om zo min mogelijk risico te lopen.