250 euro lenen met BKR

250 euro lenen is voor iedereen mogelijk ook met een negatieve BKR. Dit komt omdat 250 euro voor een kredietverstrekker een erg klein bedrag is, en er vertrouwen in heeft dat iedereen 250 euro terug kan betalen. Er wordt met de kleine bedragen geen onderscheid gemaakt tussen mensen met of zonder BKR, geld lenen is voor iedereen mogelijk.

250 euro is voor een kredietvertrekker een klein bedrag, maar dat bedrag kan voor jou net het verschil maken tussen het betalen van een urgente rekening en misschien wel uit je huis worden gezet. Een ander voordeel van het lenen van zo’n klein bedrag is dat je het binnen een dag al op je rekening kan hebben staan. Er zijn zelfs kredietverstrekkers die 250 euro binnen 10 minuten op je rekening storten. 250 euro kan dus iedereen lenen, ook met BKR.
[ad#336×280-rechts]
Om 250 euro te lenen ga je korte lening aan. Deze leningen worden vaak alleen via internet aangeboden. Met een korte lening kun je 250 lenen, maar moet je het wel weer binnen zeer korte tijd terug betalen. Het terugbetalingstermijn is maar 30 dagen.

Er is door de kredietverstrekkers gekozen voor zo’n kort termijn omdat zij de kleine geldbedragen aanbieden voor noodgevallen. Hierbij gaan ze er vanuit dat je bij het ontvangen van je volgende salaris je het geleende geld en de rente direct kunt terugbetalen.

Voordat je een korte lening afsluit moet je goed overwegen of dat de enige oplossing is om uit de problemen te komen. De rente van een korte lening is namelijk minimaal 3 keer zo hoog als die van een gewone lening. Het is dus verstandig om eerst aan familie en vrienden te vragen of je 250 euro van hen kunt lenen, een andere optie is misschien om bij je baas langs te gaan en te vragen om een voorschot.

Mocht je toch besluiten om een korte lening aan te gaan, dan is het verstandig om eerst alle aanbieders van korte leningen met elkaar te vergelijken. Je moet dan kijken naar het rentepercentage en de andere voorwaarden. Je hebt namelijk ook aanbieders waarbij je geen rente betaalt, maar een soort van administratiekosten.

Deze administratiekosten zijn vaak erg hoog. Voorwaarden voor een korte lening zijn; je moet minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een vast maandelijks inkomen. Dit inkomen kan salaris zijn, maar het mag ook studiefinanciering of kinderbijslag zijn. Een andere voorwaarde is dat je het geleende geld en de rente binnen 30 dagen terugbetaalt.